Избрани Новини

Известни лица от времето на демократичните промени подкрепиха Методи Чимев

Кандидат-кметът от ГЕРБ разкри плановете си за община Дупница

Най-известните лица от времето на демократичните промени в Дупница застанаха зад кандидат-кмета на ПП ГЕРБ инж. Методи Чимев и екипа му от общински съветници. Дясномислещите, дошли да заявят подкрепата си към Чимев, бяха: Михаил Панчев, Георги Гиздов, Йордан Васев, Владо Стоянов, Манол Манолов, Христо Христов, Тодорка Савова, Йордан Димитров, Павел Инкьов, д-р Станислава Скринска, д-р Матей Попниколов, Димитър Георгиев, Ева Дойчинова и Славчо Крумков. 

В декларацията, около която се обединиха всички те, се казва: „Вие ни познавате добре. Всички ние, които заставаме с имената си под настоящото послание искрено и всеотдайно сме се борили за установяването на демократичните ценности в нашия град. Ние бяхме сред хората, които през деветдесетте години на миналия век изтръгнаха Дупница от лапите на червената върхушка и допринесоха за славата на града като синя крепост. Позволяваме си да се обърнем към вас, избирателите, тъкмо защото след броени дни отново сме изправени пред избор, който би могъл да осигури по-добро бъдеще за Дупница, но би могъл и да постави прът в колелото на развитието. Ние сме убедени, че през последните четири години общинското ръководство в лицето на инж. Методи Чимев и партия ГЕРБ поставиха Дупница на верния коловоз. Разбира се, не всички проблеми бяха решени. Градът ни се променя с всеки ден към добро. Налице са дори положителни сигнали относно заетостта и доходите на дупничани. Днес за Дупница отново има надежда и ние смятаме, че съществен принос за това имат инж. Чимев и хората от екипа му, които проявиха отговорност пред жителите на общината – отговорност, каквато могат да поемат само истинските и последователни демократи“.

Методи Чимев заяви още, че ако отново оглави общината, ще започне с благоустрояването на ж.к. „Дупница”, за което общината спечели проекти. Чимев бе категоричен, че в новия мандат ще са подобри инфраструктурата и ще бъдат решени проблемите, свързани с ВиК мрежата.

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ - Дупница Ивайло Константинов благодари за получената подкрепа с думите: "Признание е, че тези имена застават зад нас и ни подкрепят. Също и гаранция, че ние сме били достатъчно последователни, открити и честни към хората, към присъстващите тук и техните последователи. Това е една голяма морална награда за мен. Не толкова ме радват материалните придобивки за града, с които, разбира се, се гордеем, колкото спечеленото доверие. Радвам се, че съм сред хора с чисти имена като Вас, защото най-важното в този живот е човек да опази името си чисто." 

"Аз не се съмнявам, че Дупница е и остава столица на демокрацията. Изключително важно за нас е имената ни да бъдат асоциирани с тази общност, да не ни свързват с предателства на каквито сме свидетели в момента. Искам Вие да останете нашият коректив във втория мандат на настоящия кмет Методи Чимев”, заяви още кандидат-съветникът от листата на ГЕРБ Ивайло Константинов.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)