Избрани Новини

Джо Лин Търнър ще взриви Кюстендил с мегаконцерт

Мегаконцертът е по покана на Петър Паунов, кандидат за трети пореден кметски мандат, подкрепен от ГЕРБ

Вокалистът на „Рейнбоу” и „Дийп пърпъл” Джо Лин Търнър, известен като Кралят на мечтите, ще пее в Кюстендил. Мегаконцертът по идея и покана на Петър Паунов, кандидат за трети пореден кметски мандат от дясната коалиция "Кюстендил", подкрепен от ГЕРБ, РБ, ПФ и ВМРО и други, ще е на 22 октомври от 18 ч. пред театъра.

Събитието е част от поредицата, започнала с първия кметски мандат на Паунов през ноември 2007 г. с „Бьело дугме” и „Сребрени крила”. Точно преди 4 години в Кюстендил беше и Джон Лоутън, а още не са отшумели овациите за участието на румънската поп певица Елена Александра Апостоляну-Инна в празника на черешата през юни тази година. И ето я поредната световна звезда пред кюстендилските поклонници на хардрока, сред които е и самият Паунов. Концертът е безплатен за всички фенове от целия регион и страната, очаква се да дойдат и приятели оттатък границата - "навиячи" от Сърбия и Македония.

Фолк арт формация към кюстендилското читалище "Братство" с диригент Адела Харалампиева и с участието на космическия глас Александра Борисова и група "Аналгин" ще подгряват участието на Джо Лин Търнър. Кралят на мечтите, наречен така по едноименнта песен на „Пърпъл” King of Dreams, обещава изключително емоционално преживяване за феновете - заедно да уловят дъгата, изпъстрена с всички легендарни парчета на двете култови групи, станали прочути благодарение на неговия невероятен глас.

По време на престоя си в Кюстендил известният музикант ще се срещне с домакините на събитието, с фенове и журналисти. Ще разгледа забележителностите на града, тъй като това е първата му визита в региона.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов