Избрани Новини

И Жени ГЕРБ - Кюстендил участват във Втората политическа академия

Академията се провежда от 15 до 17 октомври в Сливен

Четири дами от област Кюстендил вземат участие във Втората политическа академия на Жени ГЕРБ. От страна на ГЕРБ - Кюстендил присъства организационният секретар на структурата и член на НИС на ЖГЕРБ Михаела Крумова. Председателката на областната структура на дамите Реонита Йорданова също участва в Академията. Радослава Чеканска от областното ръководство и Даниела Стоянова, общински клубен ръководител на дамите от ГЕРБ - Бобошево, също са част от политическия форум.

Академията се провежда в дните от 15 до 17 октомври в Сливен. В нея участват дами от всички областни ръководства на ЖГЕРБ в страната, както и председателката им Ирена Соколова. Част от лекторите на форума са зам.председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, председателят на НС Цецка Цачева, министрите Десислава Танева, Владислав Горанов, Лиляна Павлова, Румяна Бъчварова, Ивелина Василева и Николина Ангелкова, Марко Арндт от фондация "Конрад Аденауер", Георги Марков и др.

От 9,30 ч. днес лектори бяха министърът на околната среда и водите Ивелина Василева, министърът на туризма Николина Ангелкова, проф. Николай Овчаров и др. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов