Избрани Новини

Кандидатът за кмет на Гоце Делчев от ГЕРБ Георги Андонов се срещна с жители на Господинци и Баничан

Представи пред тях приоритетите в предизборната си програма

Кандидатът за кмет на Гоце Делчев от ПП ГЕРБ – Георги Андонов се срещна с жителите на селата Господинци и Баничан. Той разговаря с местните хора и представи пред тях приоритетите в предизборната си програма.

Липса на места за отдих, спорт и развлечения бяха сред най-често споменаваните от жителите на двете села проблеми. Местните хора се оплакаха и от липсата на достатъчно възможности за търговия с произвежданата от тях зеленчукова продукция. „Един от приоритетите в предизборната ми програма е създаване на зеленчукова борса между селата Борово и Баничан“, коментира в отговор Георги Андонов. Така и по-малките производители ще имат възможността да продадат стоката си.

С помощта на атрактивни пана кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ илюстрира и плановете си за развитие на двете населени места.  Те включват преасфалтиране на улиците в село Господинци, които в момента са в окаяно състояние, както и изграждане на модерна детска площадка там. Пред жителите на Баничан Андонов пое ангажимент да осигури нова настилка за двора на училището, да поднови моста в селото, както и да осигури помещение, подходящо за читалище, каквото там в момента няма.

„Непростимо е хората да са лишени от толкова елементарни удобства. Досегашният кмет на община Гоце Делчев Владимир Москов дължи обяснение на местните жители защо нуждите им и проблемите им са системно пренебрегвани в продължение на 20 години. Аз самият ще очаквам отговора му по време на насрочения за 18.00 часа на 19 октомври публичен дебат за бъдещето на общината“, каза Георги Андонов.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)