Избрани Новини

Даниела Савеклиева: Изберете кандидатите на ГЕРБ, за да има промяна в община Якоруда

Срещна се с жителите на якорудското село Конарско

"Изберете кандидатите на ГЕРБ, за да има промяна в община Якоруда, за да усетите европейската солидарност във всяко едно населено място, за да се върнат децата ви от чужбина". Това заяви областният координатор на ПП ГЕРБ и народен представител Даниела Савеклиева на среща с жителите на якорудското село Конарско. „Кандидатът ни за кмет за общината Ваня Гатдерова е достоен човек, който има воля да постигне видими резултати, има и подкрепата на най-голямата парламентарна група в Народното събрание – тази на ГЕРБ, има и подкрепата на правителството”, каза Даниела Савеклиева. Тя призова жителите на селото да подкрепят на 25 октомври с №3 в бюлетината и кандидатът на ГЕРБ за село Конарско Авушка Дурльова. „Тя е един млад, амбициозен човек, завърнал се в родното си село, след близо десет години в Испания, защото иска промяна в Конарско, защото иска вашето село да се превърне в европейско село за пример”, подчерта Даниела Савеклиева.

„Знам проблемите на Конарско и имам решения за тях. Никога не съм делила хората в общината на наши и ваши, не съм ви противопоставяла. Искам толерантност и да живеем в разбирателство”, каза Ваня Гатдерова, кандидат за кмет на община Якоруда. Тя подчерта, че ако бъде избрана за кмет, ще отвори общината и кабинета на кмета за всеки един жител, а не както досега само избрани и приближени до ДПС да имат достъп до управника на Якоруда.

Авушка Дурльова призова съселяните си да я подкрепят на 25 октомври. „Завърнах се от Испания да помогна на нашето село, да спра разрухата. Искам и в Конарско улиците да са асфалтирани, да има детски и спортни площадки, красиви градинки, да живеем по-добре. Гладувайте с №3 в бюлетината и подкрепете политическа партия ГЕРБ”, призова кандидатът за кмет на село Конарско Авушка Дурльова.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)