Избрани Новини

Монтират игралната настилка в спортната зала в Дупница

До края на седмицата ще сложат и седалките

Поставянето на игралната настилка в спортната зала на Дупница започна от днес, информира zadupnitsa.com. Специализирана фирма вече извършва дейностите по изграждането на т.нар. скара и до четвъртък-петък ще монтира и самата игрална настилка. Тя е съобразена с видовете спорт, които ще се практикуват в съоръжението и да не вреди на играчите.

Монтирани са две от електронните табла, като се очакват всеки момент да пристигнат и допълнителните панели към тях, на които ще се изписват имената. Седалките, които ще бъдат монтирани, са вече тук и до края на седмицата ще започне поставянето им. 1480 ще бъдат монтираните, като има и допълнителни 25 места за хора в неравностойно положение.

Продължават дейностите по изграждането на съблекалните и другите помещения. Почти готова е и фасадата на залата, като в следващите дни ще бъдат бетонирани и подходите за зрителите към нея.

Работници има и нощно време, които не спират работа, за да може първият домакински мач на "Марек Юнион-Ивкони" в Шампионска лига срещу световния гранд "Белгород" на 4 ноември да се играе пред родна публика.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)