Избрани Новини

Младежи от Бобов дол подкрепиха най-младия кандидат за кмет - инж. Мая Спасова

Мая Спасова и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ представиха програмата за управление на партията

Десетки млади хора от Бобов дол застанаха зад кандидата за кмет на ПП ГЕРБ инж. Мая Спасова, която е най-младият кандидат за кметския пост в цялата община. Срещата с младежите се проведе в новооткрития офис на партията в Бобов дол, като на нея присъства и председателят на общинската структура на МГЕРБ и кандидат-съветник Десислава Александрова.

От своя страна Мая Спасова и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ представиха програмата за управление на партията, като едни от основните акценти в нея са  задържането на младите хора в Бобов дол и създаването на условия за тяхната реализация.

На срещата младежите поставиха пред кандидатите на ПП ГЕРБ редица проблеми и въпроси за решаване, които, по техни думи, не търпят никакво отлагане. Бе поискано да бъде извършена реконструкция на спортната зала, ремонт на стадиона, възстановяване на боксовата зала, монтаж на спортни съоръжения на открито, ремонт на детските площадки и детските градини.

По време на дискусията кандидатът за кмет и кандидатите за общински съветници показаха на присъстващите проектни предложения за промяна на визията на града и се ангажираха с 100% изпълнение на исканията, които са възможни.

След края на проведената среща младите хора и кандидати на ГЕРБ пуснаха пред сградата на Община Бобов дол балони с категоричната заявка: „Не се страхувам да гласувам с №10!”



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов