Избрани Новини

Гергана Виделова: Нека бъдем екип – граждани, местна и централна власт!

ПП ГЕРБ направи немалко за Бобошево

Кандидатите на ПП ГЕРБ - Бобошево проведоха последното си предизборно мероприятие, с което закриха и кампанията си в общината. Дошли да дадат своята подкрепа за кандидат-кмета Гергана Виделова и кандидат-съветниците бяха народният представител и областен координатор на партията в Кюстендил Кирил Калфин, областният управител Виктор Янев, Манол Манолов и Асен Динчев – областен координатор на Земеделския народен съюз. Гергана Виделова представи отново пред бобошевци и кандидатите за общински съветници:  Даниела Стоянова, Росен Лютов, Василка Граховска, Димитър Кочев, Радослав Шопски, Меглена Георгиева, Иван Миладинов и Венцислав Караджов.

"Мога да заявя смело пред Вас, че ПП ГЕРБ направи немалко за Бобошево. Вижте околовръстния път; вижте стадиона, който се изгражда в момента; погледнете единствената детска площадка в града", посочи пред събралите се Кирил Калфин. Народният представител отбеляза, че ще се изгради много повече, ако в Бобошево има градоначалник от ПП ГЕРБ. "Както виждате, Гергана Виделова е подкрепена от ВМРО, БЗНС и други политически сили. Смятам че, работейки заедно - местна и централна власт, ще постигнем далеч по-видими и добри резултати. Правилният избор в Бобошево е номер 11! Ако искате Бобошево да върви напред, направете този избор на 25 октомври!", призова Кирил Калфин.

„Само ние можем да постигнем видими резултати за общината и само с номер 11 в бюлетината на 25 октомври. Време е! Ако бъда избрана за кмет, няма да деля хората на мои, твои, сини, зелени, червени, ще бъда вашият кмет. Главната ни цел е да превърнем Бобошево в привлекателна дестинация и да спрем младите да напускат красивата ни община. Ще направя и невъзможното, за да върна доверието на хората в кметската управа, със силната ръка на ГЕРБ и екипа от общински съветници. За мен е чест и отговорност да бъда номинирана за кмет на община Бобошево от ГЕРБ. Аз приех предизвикателството да служа на вас и да защитавам вашите интереси, защото искам да ви бъда полезна, искам да променя управлението в общината в полза на гражданите", заяви пред съгражданите си кандидат-кметицата Гергана Виделова.

Тя посочи още, че в програмата за развитие на ГЕРБ в Бобошево са заложени  подпомагане на самодейни и танцови състави, превръщане на общината в желана туристическа дестинация, подобряване и усъвършенстване на системата за услуги на гражданите, създаване на благоприятна среда за развитие на бизнес с цел откриване на работни места и намаляване на безработицата, качествено извозване на битови отпадъци, почистване на общината, помощ и съдействие на гражданите при изготвяне на проекти относно кандидатстване по оперативни програми, свързани със земеделие и животновъдство, създаване на Общински зеленчуков пазар,  общинска охранителна полиция и СОТ и др.

Виделова благодари още за гласуваното й доверие да бъде общински съветник и заяви: „Аз не се боря срещу опонентите ми за кметския пост, аз се борих и ще продължа да се боря срещу начина на управление в общината, за да бъде в полза на вас – моите съграждани и приятели. Затова искам вашата подкрепа на 25 октомври,  за да успеем заедно. Нека бъдем екип – граждани, местна и централна власт. Само така ще успеем!”



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов