Избрани Новини

Празнуваха в Дома за възрастни с физически увреждания в Долно Драглище

Подготвиха и представиха литературно-музикална програма

По случай празника на Разлог - 24 октомври, потребителите и персонала на Дома за възрастни с физически увреждания в с. Долно Драглище и на Защитеното жилище в селото, подготвиха и представиха литературно-музикална програма, след което се забавляваха със спортни игри. По традиция се извърши и водосвет за здраве.

През 2014 година Защитеното жилище в село Долно Драглище отпразнува своя 5-ти рожден ден. В защитеното жилище живеят 7 жени и 3 мъже.

През 2013 година Домът за възрастни хора с физически увреждания „Св. Пантелеймон” в село Долно Драглище, община Разлог отпразнува своя 50-ти рожден ден.

Община Разлог има своите традиции за предоставяне на социални услуги. Домът за възрастни с физически увреждания е открит през 1963г. като Дом за лежащо болни.  През всички изминали години  и сега в дома за възрастни хора с физически увреждания „Св. Пантелеймон” –с. Долно Драглище работят хора, които със своя труд, умения и знание допринасят за изграждането и развитието на социализираната институция.

Лилия Алтънина, директор на дома споделя, че  ръководството на общината винаги е съпричастно с проблемите и нуждите на дома за подобряване качеството на социалната услуга.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов