Избрани Новини

Арестуваният Туфчо Сандъкчиев е в болница

Направил сърдечна криза в ареста

Арестуваният снощи секретар на община Петрич Туфчо Сандъкчиев е преместен от ареста в болница, информира struma.com. Час след като е задържан, той е преживял сърдечна криза, което е наложило спешното му настаняване в кардиология на болницата в Сандански.

Както съобщихме, Туфчо Сандъкчиев е арестуван по подозрения и жалба, че притиска служители на общината да гласуват за коалиция "Роден край" и водача им Вельо Илиев. Арестът му ще приключи точно в края на изборния ден. Така секретарят ще бъде изолиран от участие в изборите.

Дали ще бъде повдигнато обвинение, с какви доказателства разполага прокуратурата е въпрос на време, но докато не изтече прокурорското постановление за арест, няма да бъде поискана мярка за задържане под стража. Това е поредният удар върху коалицията на Вельо Илиев в Петрич, където битката за кметския пост е невиждано ожесточена. Ударите под кръста се раздават пред многохилядната публика петрички избиратели. Кампанията обаче силно започва да прилича на предизборен кеч със "смъртоносни" похвати към опонентите.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)