Избрани Новини

"Белогорие" идва с всичките си титуляри

Играят с "Марек Юнион-Ивкони" в Дупница

Европейският гранд "Белогорие" обяви състава си за гостуването в Дупница на "Марек Юнион-Ивкони" за първия мач от Шампионска лига. Двубоят е на 4 ноември от 18 часа в новата спортна зала на града, информира zadupnitsa.com.

Руснаците ще излязат на игрището с най-добрия и може би най-скъпоплатен волейболист в света Дмитрий Мусерски, който впечатлява със своите 220 сантиметра. Освен него, на площадката ще бъде и един от легендарните волейболисти на руския национален отбор Сергей Тетюхин, който, макар и на 40 години, продължава да бъде един от най-добрите на своя пост. Руснаците бяха заявили и звездата на немците Георг Грозер, който обаче бе трансфериран и в крайна сметка отпадна от състава, както и друг бивш национал Тарас Хтей. Руският тим пристига на 3 ноември в България с полет от Москва в 12.30 часа, след което ще бъдат транспортирани до Дупница, където в късния следобед ще направят първа тренировка.

"Интересът е много голям към мача. Постоянно ни звънят и фенове на волейбола от други градове, които искат да си закупят билети. Поради тази причина още в понеделник ще обявим цените им, като веднага ще бъдат пуснати в продажба. И да сме искали, нямаше как да организираме първото официално състезание в новата зала да бъде с отбор от такъв калибър", лаконичен бе мениджърът на "Марек Юнион-Ивкони" Людмил Найденов. Той, заедно със старши треньора на отбора Найден Найденов, ще бъдат гости в предаването "Спортна треска" по БНТ утре, като освен за предстоящите мачове в Шампионска лига, ще говорят и за родното първенство, както и за ремонта на спортната зала.

Довършителните дейности в спортното съоръжение продължават с пълна сила. Работници започнаха от днес монтирането на седалките на трибуните, като успоредно с това се довършва и игралната настилка.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов