Избрани Новини

61-годишен удари 16-годишна мотористка в Гоце Делчев

19-годишен шофьор без книжка блъсна пешеходец

На територията на област Благоевград станаха следните пътно-транспортни произшествия:

На 23.10.2015г. около 21:00 часа в село Буково, община Гоце Делчев, лек автомобил „Тойота Селика”, управляван от неправоспособния водач И.С. /19г./ от Гоце Делчев, блъсна 18-годишен младеж от Буково, пресичащ пътното платно, след което напуска местопроизшествието, без да изпълни задълженията си на участник в ПТП. Пострадалият е получил контузна рана на долен десен крайник и е отказал медицински преглед. Около 22:00 часа на същата дата водачът на автомобила е установен, като пробата с техническо средство за наличие на алкохол в кръвта му е отчела отрицателен резултат.

На 24.10.2015г. около 02:00 часа на ул.”Св.Св.Кирил и Методий” в гр.Гоце Делчев лек автомобил „Дачия Логан” с 61-годишен водач от Огняново, общ.Гърмен, на кръстовище с ул. ”Петър Сарафов” блъска приближаващ се отдясно мотоциклет „Кимко” с 16-годишна водачка от Гоце Делчев. Вследствие на инцидента, с охлузвания по тялото, са пострадали 16-годишната водачка на мотоциклета и возещото се на него 17-годишно момиче от Гоце Делчев. След извършен медицински преглед момичетата са освободени за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на участниците в инцидента са отрицателни. Момичетата са използвали защитни каски, а водачът на автомобила е използвал обезопасителен колан.

На 24.10.2015г. около 14:50 часа на ул.”Тодор Александров” в Гоце Делчев лек автомобил „Рено”, управляван от Г.Ш. /43г./ от Гоце Делчев., движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, блъсна 81-годишна жена от Гоце Делчев, пресичаща платното за движение. Вследствие на инцидента е пострадала пешеходката, която е с охлузна рана на дясната ръка и след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на Г.Ш. е отчела наличие на 1,73 промила алкохол в издишания въздух.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)