Избрани Новини

Ясен е кметът на община Симитли

На Апостол Апостолов му трябваше само една бюлетина, за да узакони победата си

В Пиринско часове преди станат известни официалните резултати от изборите е сигурен и ясен само един кмет –този на община Симитли, пише "Труд". На Апостол Апостолов му трябваше само една бюлетина, за да узакони победата си, тъй като нямаше друг кандидат за градоначалническото място. Победата му бе предизвестена още преди старта на кампанията.

Така Апостол Апостолов е новият стар кмет на общината.

По-любопитното е, че зад неговата кандидатура застанаха ГЕРБ, БСП, “Атака” и ДПС, а с декларации обявиха подкрепа за него още над 40 партии. Така на практика сега всички партийни централи ще отчетат победа и актив с името на Апостолов.

“Предрешеният ми избор радва и ангажира. Радва, защото категоричната подкрепа, която получих, показва, че община Симитли се управлява в синхрон, с консенсус, доказателство е за това, че общината е отворена за всеки, че аз като кмет чувам и слушам. Категоричната подкрепа означава, че все още имам потенциал”, казва Апостолов.

Той ще управлявава общината за четвърти пореден мандат.

Апостолов винаги е бил безпартиен. За кмета тази година е успешна и в личен план, защото преди броени месеци неговият зет и дъщеря удариха джакпот от тотото в размер на 7 млн. лева



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов