Избрани Новини

Първият клуб по художествена гимнастика в Благоевград навършва една година

От 19.00 часа в спортната зала на III ОУ“Димитър Талев“ ще бъде истински празник

Първият Клуб по художествена гимнастика в Благоевград „Пирин” днес празнува своята първа годишнина. От 19.00 часа в спортната зала на III ОУ“Димитър Талев“  ще бъде истински празник за бъдещите „златни момичета”. Те ще покажат пред публиката колко са талантливи и грациозни чрез четири специални съчетания.

Клубът по художествена гимнастика „Пирин” става на една година, но зад гърба си има вече много тренировки, участия не само на общински мероприятие, но и на състезания. Първите тренировки на младите гимнастички се проведоха преди една година, когато след обещание от кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов и разговор със световната шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова, Община Благоевград се превърна в център на художествената гимнастика.

Родителите, които искат техните госпожици от 3 до 10-годишна възраст да растат здрави, елегантни и красиви, могат да ги запишат за следващи тренировки на телефони 0899 988 143 и 0896 686 789. За добрата подготовка на бъдещите „златни момичета” се грижат едни от най-добрите треньори в България.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов