Избрани Новини

70 голфъри се състезаваха на игрището Ян Уузнам край Разлог

За единадесети път се проведе турнир TODOROFF Golf Challenge

В Пирин Голф и Кънтри Клуба, Разлог за единадесети път се проведе турнир TODOROFF Golf Challenge.

Участие взеха над 70 голфъри от България и чужбина, които се състезаваха в индивидуален формат разделен в две дивизии на игрище Ян Уузнам.

В дивизия А до 18,4 хендикап първи се класира Анди Пийч , който е член на голф клуба, класирал на второ място на миналогодишното издание на турнира TODOROFF Golf Challenge. Той победи със 70 нетни удара и спечели специално изработен трофей бутилка TODOROFF Golf Challenge, както и голямата награда - уикенд в „Трейшън клиф“ . На второ място със 76 нетни удара и по-нисък хендикап се нареди дългогодишният член на голф клуба Пламен Мицански, който спечели трофей бутилка TODOROFF Golf Challenge, уикенд за двама в TODOROFF Wine & Spa Hotel, както и ваучер за дегустация на вина. На трето място се нареди Кирил Златков, който спечели третото място със 76 нетни удара, но с по-висок хендикап и бе награден с трофей   бутилка TODOROFF Golf Challenge, нощувка за двама в TODOROFF Wine & Spa Hotel и ваучер за винена дегустация .

В дивизия B играха участници с хендикап от 18,5 до 36 . Първи се нареди Ангел Василев с 35 нетни стейбълфорд точки, който спечели трофей, уикенд в „Трейшън клиф“ и бутилка от първокласната серия вино TODOROFF Golf Challenge. С 33 нетни стейбълфорд точки второ място достигна Радостин Желев, член на голф клуба. Той получи трофей бутилка TODOROFF Golf Challenge и уикенд за двама в TODOROFF Wine & Spa Hotel , както и ваучер за дегустация на вина. И на трето място от В класиране се нареди македонецът Игор Стойменов, който спечели трофей, бутилка TODOROFF Golf Challenge, нощувка за двама в Todoroff Wine & Spa Hotel  и ваучер за винена дегустация .

Специалните награди  „Най-близо до дупката" и „Най-дълъг удар”  спечелиха Уейн Фултън с 2,50 метра и Лии Моундър. Те бяха наградени с трофей, бутилка TODOROFF Golf Challenge и ваучер за дегустация на пет вида вино със специални български деликатеси .

Наградите бяха връчени от Иван Тодоров - председател на управителния съвет на винарска избра TODOROFF.

След приключване на дегустацията и церемонията по награждаването участниците в турнира и техните приятели с приповдигнато настроение се насладиха на вкусна кухня, съчетана с подбрани вина TODOROFF под ритмите на група „Пулс“ в ресторант Клуб хаус в Пирин Голф и Кънтри Клуб.

 


 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов