Избрани Новини

Студенти резервираха половин Банско

При три нощувки едната е безплатна

Небивал интерес проявяват студентите тази година към курорта Банско, за да честват там своя празник на 8 декември. 40 дни остават до купона, но 50% от местата са резервирани. Сметките на хотелиерския бранш сочат, че 7000-8000 легла вече са заети. Очакванията са им, че поне 15 000 младежи от различни университети в страната ще предпочетат града под Тодорка за веселбата.

"Празникът е в делничен ден - вторник. Правим жест към студентите. При 3 нощувки те ще платят само две, а третата им е подарък от нас. В тризвездните хотели две нощувки със закуски и празнична вечеря ще струва не повече от 100 лева. В малките семейни комплекси цената за същата услуга е с 20% по-ниска", увери Малин Бистрин, председател на Съюза на туристическия бизнес в Банско. Банскалии се молят само да има и сняг, за да може младежите да съчетаят веселбата с каране на ски в Пирин планина. Само 4 дни по-късно - на 12 декември, официално ще се открие новият зимен сезон.

"Гостите ни имат уникалната възможност да удължат ваканцията си. При пет нощувки ще платят само четири, а ще могат да са част от шоуто за старта на сезона, когато винаги тук има световноизвестни скиори. По този начин ще си гарантират два незабравими купона", твърди Малин Бистрин. Собствениците на над 100-те механи в курорта вече трескаво търсят диджеи и оркестри. Сигурно е, че в повечето заведения ще има жива музика, като в повечето от тях няма да има куверти, а свободна консумация, информира standartnews.com.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов