Избрани Новини

Овчарят-тотомилионер пребивал жена си

Профукал 45 000 лева и тя го изгонила

Съпругата, синът и дъщерята на овчаря тотомилионер Здравко Траянов – Светла, Иван и Силвия, цял живот са се блъскали сами със съдбата, без да получат помощ от него, съобщава struma.bg. Откакто Здравко е милионер, не ги е потърсил нито веднъж. „Възмутени сме от много неверни неща, които се изписаха за него. Искаме да разкажем какъв човек е и как сме живели с него”, каза съпругата му Светла.

„Родителите ми са разведени от 17 години. Здравко е упражнявал физически и психически тормоз върху майка ми. Нито веднъж не е поел отговорност за нас, семейството му. Една от измислиците, които се писаха, е, че ме е посетил, след като е спечелил парите. Няма такова нещо. Не съм го виждала от 20 години”, споделя пък дъщерята Силвия.

Тя допълва, че миналата година се наложила на майка й да влезе в болница и станало така, че нямало кой да се грижи за брат й, които е първа група инвалид от раждането си. Така се наложило при Иван да отиде племенник на баща им.

„Нито веднъж не се е поинтересувал как сме, що сме. След като спечели от тотото, го потърсих. Намерих го в село Първомай, а той като ме видя, се опита да избяга и ми вика: „Бегай от тука, запали ми главата.” Беше пиян. Дори посегна да ме удари. Аз просто исках да поговоря с него. Той май дори не ме позна”, допълва дъщерята.

„Измислица е, че мъжът ми е бил 9 години в транспортна полиция. Изкара там 3 години. Тъкмо се бяха родили децата – те сега са на 32 и 33 години. Искахме да вземем жилище от службата му, но го уволниха дисциплинарно, защото много пиеше. Оттогава не може да започне работа никъде. После отиде на работи в Коми. Цялото семейство отидохме там, но той не беше спестил нищо. Оттам Здравко се върна със счупен крак и две патерици. После беше автомонтьор при брат ми. Взимаше пари, а вкъщи казваше, че брат ми не му плаща. Веднъж се прибрах, него го нямаше. Изчезна за 3 месеца. Разбрах, че пирува някъде. Отидох в банката, от 58 000 лева на сметката бяха останали 13 000 лева. Попитах дали не може да се блокира сметката, парите да останат за децата, казаха ми, че не може. Изпука всички пари. Прибра се и ме би. Тогава му казах да се маха и да не се връща без парите. Никога не се сети, че има болно дете. Дъщеря ми работи на две места в София, за да може да се изучи”, споделя още бившата му съпруга.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов