Избрани Новини

Свлачище затвори движението на лента по пътя Гоце Делчев-Катунци-Петрич

По път Юндола-Разлог се извършва реконструкция на мост

Сухи и нормално проходими са пътните настилки в Благоевградска област. Трафикът по главен път Е-79 и автомагистрала „Струма“ е натоварен. Това каза за радио "Фокус" дежурният полицай в ОД на МВР - Благоевград. Нормално интензивно е движението по основните улици и булеварди в областния център. Ремонтни дейности се извършват по част от второкласната и третокласна пътна мрежа в Благоевград и региона.

По път II-84 Юндола-о.п. Разлог при км 100+000 – ВОД, поради извършване на реконструкция на мост, преминаването се осъществява еднопосочно чрез светофарна уредба и хоризонтална пътна маркировка по временно изграден обходен път в близост до мостовото съоръжение, след което се включва в път II-84 Юндола - о. п. Разлог. Срокът за приключване на ремонтите е до 14.11.2015 г.

По път ІІІ-106 О.п. Благоевград-Зелен дол-Селище-Станке Лисичково-граница Македония от км 1+500 до км 2+500 се извършват ремонтни дейности, движението се осъществява  по изградена временна пътна връзка. По път III-198 Гоце Делчев-Катунци-Петрич при км 22+300 движението се извършва в едната лента, поради свлачищe. Отново по същия  път III-198 Гоце Делчев-Катунци-Петрич при км 38+380 движението е затруднено, поради разрушена подпорна стена. Трафикът е регулиран с необходимите пътни знаци.

По път III-1007 Полето-Брежани, заради прокарване на водопровод, движението на МПС е затруднено в участъка от км 3+000 до на км 5+700. Движението се регулира с необходимите пътни знаци. Поради активизирало се свлачище по път ІІІ-1972 Дъбница-Вълкосел-Сатовча при км 7+700 пътният участък е стеснен. Движението да се извършва с повишено внимание.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)