Избрани Новини

"Монтана“ се кани да си връща на "Марек Юнион-Ивкони“

За този двубой ще бъде монтирана за първи път в дупнишката зала и лед-система за реклами

Дербито на този 3-и кръг в мъжката ни Супер лига ще бъде днес в Дупница, информира zadupnitsa.com. Един срещу друг излизат сочения за основен фаворит за титлата заради здравата селекция отбор на "Монтана" и 4-кратният ни шампион "Марек Юнион-Ивкони". Гостите са пределно мобилизирани да си връщат на дупничани, които ги отстраниха на полуфинала за титлата миналата година след 3 победи с по 3:2 гейма. "Монтана" тогава отново бяха фаворити зяаради опитните си състезатели и селекция, но "детската градина" на дупнишкия клуб ги отстрани и изхвърли от борбата за титлата.

В състава на "Монтана" личат този сезон бившият национал Костадин Стойков, посрещачът  Симеон Александров, като и двамата дойдоха от Добруджа, централният блокировач Теодор Богданов, привлечен от "Нефтохимик", разпределителят Любомир Агонцев, който направи фурор с националната фланелка и добре познатият Минчо Минчев. Още преди началото на сезона се разбра, че клубът е и с най-голям бюджет от всички отбори в елита – 500 000 лева. Не случайно отборът пристигна още в неделя, за да тренира в новата дупнишка зала и привикне с размерите й.

В състава на дупничани проблемите са свързани с контузията на Михаил Цветанов, който ще бъде извън състава. Под въпрос до последно ще бъде централният блокировач Венци Трифонов, който в часовете преди мача с "Белогорие" от Шампионска лига вдигна 40 градуса темепратура и бе приет в една от местните болници.

Според волейболните специалисти двубоят ще бъде изключително интересен, което предполага и пълни трибуни. Срещата е днес от 18 часа, когато ще започне и продажба на билетите за мача. За този двубой ще бъде монтирана за първи път в дупнишката зала и лед-система за реклами.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов