Избрани Новини

Студенти правят благотворителна акция за Ненад

Искат да помогнат на своя колега в борбата с коварната болест – рак на дебелото черво

В подкрепа на благотворителната кампания за набиране на средства за лечението на студента от Факултета по изкуствата към ЮЗУ „Неофит Рилски" Ненад Костадинов, Студентското  правителство и парламентът към Правно - историческия факултет предприеха благотворителна акция. Правят го с надеждата да помогнат на своя колега в борбата с коварната болест – рак на дебелото черво.

Студентите се включиха в кампанията, като поставиха кутия за дарения в Правно - историческия факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски", както и в местни места за развлечение. Разпространяват и билети за благотворителни театрални представления на възпитаниците на Факултета по изкуствата. Те потърсиха подкрепа и съдействие от местни благотворителни фондации, осъществиха контакт с колегите си от Американския университет в Благоевград, за да си сътрудничат в кампанията.

Студентското правителство и парламентът организират благотворителна караоке вечер в пиано бар „Limited" в Благоевград на 17 ноември. Целта е да бъдат събрани възможно повече средства за лечението на Ненад Костадинов. Гостите на събитието ги очаква забавна шоу програма, както и много възможности за желаещите да помогнат, съобщава standartnews.com.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов