Избрани Новини

Над 300 билети продадоха за 2 часа за дербито "Марек Юнион-Ивкони“ – "Монтана“

Днес бе монтирана и ЛЕД-система за излъчване на реклами около игрището

Над 300 билети са продадени само за 2 часа за днешния сблъсък от мъжката ни Супер лига по волейбол между Марек Юнион-Ивкони и Монтана, съобщи zadupnitsa.com. Двубоят е от 18 часа в спортната зала, а цените за пропуските са 2 и 3 лева и се продават в офиса на клубяа в х-л Рила. Днес бе монтирана и ЛЕД-система за излъчване на реклами около игрището, което ще промени още повече облика на игралното поле по време на срещата.

Гостите са сочени за абсолютен фаворит за титлата тази година заради здравата селекция, която направиха, както и заради най-високия от всички български клубове бюджет. Отсъства само централният блокировач Теодор Богданов, който има да изтърпи още около месец от наказанието си, след като бе установено по време на допинг-проверка, че е употребил забранени стимуланти - ефедрин. Впоследствие се оказа, че няма умисъл при използването им, тъй като са били съставка от капки за нос и затова изтърпява най-ниското възможно наказание от 6 месеца. В негово отсъствие в центъра на мрежата ще бъдат Мартин Палийски и Иван Латунов.

От състава на дупничани пък ще отсъства само посрещачът Михаил Цветанов, който има разтежение на коремните мускули. В игра се завръща централният блокировач Венци Трифонов, който поради грип пропусна двубоя с "Белогорие" в сряда.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов