Избрани Новини

С електровелосипед в големия град? Защо не!

Соларният панел ви прави независими при липса на електричество

Използвайки електровелосипед, пестите време и енергияq преминавайки по-големи разстояния и за по-кратко време. По-лесно изкачвате наклони. Съкращавате маршрута, преминавайки напряко. Не нервничите от червения цвят на светофара. Не благославяте невъзпитаните  шофьори. Няма неприятни срещи с органите на реда.

Напротив, преминавате през алеи и паркове, срещайки приветливи пешеходци и симпатични колеги велосипедисти. С удоволствие спирате за кафе или бира. Разказвате за своята нова придобивка.

Съчетавате предвижването до работното място с лека гимнастика. Когато пристигнете в офиса, не разпускате, бършейки потно чело и не си вземате душ. Просто сваляте акумулатора и го включвате да се зарежда. Не е необходимо да се преобличате, позатягате вратовръзката и се захващате за работа.

Ежедневно се налага да отскочите до банката, на среща, да обядвате или да напазарувате. При мисълта за трафика и проблемите с паркирането не ви се тръгва с колата. Отново се сещате за вашия електровелосипед. Ако след работа на път за вкъщи решите да направите фитнес, изключете мотора и  ползвайте обикновен велосипед.

Можете да вземете велосипеда навсякъде с вас. На море, в планината, на село, в чужбина  сгъваемия модел, дори в градския транспорт. Удобен е за превоз върху външен багажник или в самия автомобил.

Електрическите велосипеди са удобство за любителите на природата, собствениците на кемпери и каравани. Соларния панел ви прави независими при липса на електричество.

Електромоторът е практически безшумен. Ако сте сред природата, пълноценно ще се насладите на нейните звуци. Общувате с вашите спътници. Не дразните околните.

Когато карате в група (семейно или с приятели), не чувствате разлика във физическата подготовка на отделните членове. Не се изчаквате, не се съобразявате с другите. Не съжалявате, че не сте  Ланс Армстронг или Алберто Контадор.

Ако имате малки деца или внуци в колички, на детски седалки, електровелосипедът превръща предвижването  в удоволствие, информира bgpolitika.com.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)