Избрани Новини

Искат касиране на изборите за общински съветници в Дупница

Жалбата е внесена от 7 партии, коалиции и съветници

7 партии, коалиции и съветници искат касиране на изборите за общински съветници в Дупница, информира zadupnitsa.com. Делото на всички тях ще бъде общо разглеждано, реши Административния съд в Кюстендил. Заседанието на магистратите е насрочено за днес – 12 ноември от 13.30 часа.

Жалбите са от Иван Методиев Танев – независим кандидат за общински съветник в Община Дупница, Станислав Христов Павлов – председател на Общинския съвет на БСП-Дупница и кандидат за общински съветник от кандидатската листа на БСП и Мария Димитрова Чочова – кандидат за общински съветник от кандидатската листа на БСП, Георги Василев Георгиев – кандидат за общински съветник от кандидатската листа на ОДБ “Съюз на десните сили”, ПП “Български демократичен център” чрез Георги Валентинов Стефанов – кандидат за общински съветник от листата на ПП “БДЦ”, Коалиция “Народен съюз” – представлявана от Вергил Георгиев Кацов и ПП “Алтернатива за българско възраждане” – представлявана от Иван Йорданов Цеков.  
Оспорващите искат от съда да обяви решението на ОИК – Дупница за незаконосъобразно и да обяви избора за общински съветници на Община Дупница за недействителен.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов