Избрани Новини

Хванаха седмина пияни шофьори в Пиринско

Рекордьор е поляк с 2,32 промила

Бързи производства за извършено престъпление са образувани срещу водачи на ППС, употребили алкохол.

На ПП1 Е-79 в района на Сандански, А.С./55г./ от София е управлявал лек автомобил „Мерцедес” с наличие на 2,28 промила алкохол в издишания въздух.

На АМ „Струма” в участъка от Благоевград в посока София, Р.Г./35г./ от столицата е управлявал лек автомобил „Опел Астра” с наличие на 1,21 промила алкохол в издишания въздух.

По ПП1 Е-79 от Кресна в посока Сандански в района на с.Долна Градешница, К.Г./50г./ от Полша е управлявал влекач „ДАФ” с наличие на 2,32 промила алкохол в издишания въздух.

По ул.”Дунав” в Гоце Делчев, Т.М./24г./ от с.Долен, общ.Сатовча е управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф” с наличие на 1,83 промила алкохол в издишания въздух.

По ул.”Пейо Яворов” в Гоце Делчев, Ф.М./29г./ от с.Дебрен е управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф” с наличие на 2,06 промила алкохол в издишания въздух.

В ж.к. „Еленово” в Благоевград, Ю.К./51г./ от областния център е управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф” с наличие на 1,36 промила алкохол в издишания въздух.

По ул.”Свобода” в Петрич, К.Д./42г./ от южния град е управлявал лек автомобил „Фолксваген Пасат” с наличие на 2,29 промила алкохол в издишания въздух.

Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов