Избрани Новини

"Публичен арест” провокира интереса на ученици в Симитли

Служителите на ОД МВР – Благоевград извършиха демонстрации

Учениците от СОУ „Св.Св.Кирил и Методий” възторжено аплодираха демонстрация на служители на МВР, снимаха се с екипировка на служителите, информира simitli.info.

Пред очите на децата служителите на ОД МВР – Благоевград извършиха демонстрации на публичен арест, начин на действие при възникване на пожар, показаха способностите на полицейските кучета и запознаваха с наличното въоръжение и снаряжение на полицаите при изпълнение на служебните им задължения. По-рано сутринта, в часа на класа при най-малките ученици, служители на ПП - Благоевград запознаха децата с правилата за движение по пътищата и безопасното придвижване. Очаровани от демонстрациите и поучителните разкази на полицейските служители, децата ги аплодираха бурно. С голям интерес разглеждаха полицейската и пожарнате коли и не спираха да се снимат с екипировката на служителите.
Демонстрацията се провежда вследствие съвместната работа на училището и служителите на полицейски участък в Симитли и изпълняване на мероприятие  по работна карта „ Опазване на обществения ред и имуществото в град Симитли”, подписана между Второ Районно управление - Благоевград и Община Симитли.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов