Избрани Новини

Ще има ли село Мурсалево нов стадион?

Стадионът бе разрушен заради преминаване на трасето на АМ "Струма"

Жителите на село Мурсалево настояват да бъде възстановен футболният стадион, който бе разрушен заради преминаване на трасето на автомагистрала "Струма". Хората се надяват скоро да имат нова спортна арена, макар и с умалени размери, съобщава БНТ.

Най-недоволни от разрушаването на стадиона в Мурсалево останаха любителите на футбола в селото, защото изчезна единственото им развлечение– контролните срещи на професионалните футболни отбори, които непрекъснато се провеждаха тук.

Сега кметът Робертино Киров е решен да възстанови футболните традиции в селото. Планът му засега е скромен– на мястото на стария стадион с една инвестиция да се направи футболно игрище на малки вратички, както и площадка за волейбол.

В Мурсалево вече се шегуват, че на новия си стадион ще са отборът с най-многобройна публика, защото хилядите пътуващи по магистралата искат или не, от пътя точно мачовете на мурсалевския отбор ще гледат. И то без билети за вход.

В Мурсалево хората с нетърпение чакат цар Футбол да се завърне в селото. Убедени са, че дори и с по-малък мащаб стадионът ще бъде любимото място на децата.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов