Избрани Новини

Икономическата гимназия отбеляза 66 години от основаването си

Кметът д-р Камбитов поздрави директори, учители и ученици

Професионалнаjd гимназия по икономика „Иван Илиев” в Благоевград отбеляза 66 години от нейното основаване. Кметът на Община Благоевград д-р Атанас Камбитов пожела на директора Ася Бояджиева, помощник-директорите, учителите и учениците нови успехи, нестихващ ентусиазъм в работата с учениците, които са бъдещето на Благоевград, бъдещето на България, в поздравителен адрес. „Всяка година Вие прибавяте по една нова крачка напред в историята на учебното заведение и оставяте своята следа в историята на Благоевград. На вас, учители, искам да пожелая да продължавате да напътствате тези умни  млади хора и да ги подкрепяте, защото утре, те ще подкрепят вас и каузата на знание, образование и по-добро бъдеще. Пожелавам Ви гордо да отговорите на стремежите, очакванията и надеждите на днешния ден, посочвайки бъдещето на тези, които утре ще го изпълнят със смисъл и  съдържание”, бяха част от пожеланията на кмета Камбитов.

Бивши и настоящи директори, учители и ученици препълниха зала „Пейо Яворов” в Благоевград по повод празника на учебното заведение. Директорът Ася Бояджиева изреди постигнатите през годината резултати от възпитаниците на ПГИ „Иван Илиев”, като им пожела да продължават да постигат успехи, да покоряват върхове, да трупат знания и умения, както и да представят отлично не само в страната, но и в чужбина гимназията и града.

Празникът на Професионалната гимназия по икономика бе отбелязан с постановката на Маргарита Илиева, представена от Малък училищен театър към гимназията „Пътуване към Европа-та” / комедия на абсурда в три действия”/.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов