Избрани Новини

Ще гласуват заплата от 1 стотинка за общинските съветници в Кюстендил

Предложението е внесено от всички съветници на коалиция "Кюстендил"

Общинсикят съвет в Кюстендил ще разгледа предложението за възнаграждение от една стотинка. Това каза пред радио "Фокус" председателят на Общински съвет Иван Андонов. 

"Мисля, че тази идея е напълно осъществима. Тази идея беше още от преди изборите, ние изчакахме да отмине всичко и да я предложим на колегите. Докладната записка по този въпрос вече е внесена за разглеждане на предстоящото заседание на Общински съвет. Тя е подадена от всички съветници от Коалиция „Кюстендил”. Смятам, че това е едно много добро начинание, много добро дело. Надявам се, че тази идея ще бъде подкрепена и от останалите колеги от другите политически партии. Няма пречки и основания да не бъде напълно осъществимо”, обясни Иван Андонов.

Според него, по този начин ще бъде подсигурен един бюджет между 12 000 лв. и 15 000 лв. Тези пари всеки месец ще може да се разпределят за важни проблеми за разрешаване.

"Всеки месец ще имаме един финансов ресурс, който ще бъде насочен там, където е необходимо. Надявам се, че ще бъде подкрепено това предложение от всички”, заяви Иван Андонов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов