Избрани Новини

Дядо Коледа и Снежанка гостуват първи в "Часът на приказния разказвач”

Началото на вълшебните приказки ще бъде поставено на 8-ми декември от 18.00 часа във фоайето на Община Благоевград

Една от най-любимите инициативи на Община Благоевград, която се превърна в традиция -  „Часът на приказния разказвач”, започва с много изненади. Началото на вълшебните приказки ще бъде поставено утре/ 8-ми декември/, от 18.00 часа във фоайето на Община Благоевград. Най-малките жители и гости на Благоевград не само ще чуят, но и ще станат герои в приказката „Снежанка и джуджетата”. В ролята на разказвач ще влязат самите Дядо Коледа и неговият неотлъчен помощник Снежанка. Те обещават истинско забавление за децата и много изненади. Финалът на първата вечер ще завърши с приказна дискотека за малките герои.

Втората вечер от поредицата „Часът на приказния разказвач” е отредена за любимия на поколения Аладин, който ще завихри приключения, заедно със своята лампа. Началният час на приказката отново е от 18.00 часа, а мястото - пред камината във фоайето на Община Благоевград.

 „Часът на приказния разказвач” ще събира всички желаещи - малки и големи,  да слушат приказки във фоайето на Общината до 18 декември. В ролята на разказвачи всеки ден ще се преобразяват известни и обичани актьори и личности от Благоевград. Интересните приказки пред уютната камина малчуганите ще слушат с чаша мляко и бисквити. Отново ще има подаръци и изненади за послушните деца на Благоевград. 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)