Избрани Новини

Четвъртокласничката Даниела Георгиева запали светлините в Гоце Делчев

Дядо Коледа и Снежанка пристигнаха в началото на тържеството

Деца от всички детски градини в Гоце Делчев участваха в празничната програма, която по традиция съпътства запалването на светлините на коледната елха. Най-малките жители на Гоце Делчев бяха зарадвани от Дядо Коледа и Снежанка, които пристигнаха в началото на тържеството и изгледаха с интерес всички изпълнения. Десетки деца се снимаха с тях за спомен и получиха лакомство от белобрадия старец.

И тази година Община Гоце Делчев поднесе на всички жители и гости на града коледен подарък - прекрасна, празнично украсена коледна елха. Нейните светлини по традиция се запалват от изявен ученик от някое от учебните заведения. Тази година честта имаше Даниела Георгиева - ученичка от IV клас в Трето ОУ „Братя Миладинови” в гр. Гоце Делчев. Даниела има отличен успех по всички учебни дисциплини. Участва в състезания по български език и литература и математика, както в училище, така и организирани извън него. Класира се на първите места. Хобито на Даниела е пеенето, в което постига големи успехи:

- 13.12.2013г. – I награда „Градът търси талант“

-  Голямата награда на кмета на гр. Гоце Делчев – „Пролет в Неврокоп – 2014г.“

-  22.03.2015г. – Бронзов медал в XI Национално детско – юношески конкурс с международно участие за музикално и танцово изкуство „Орфеева дарба“

- 17-19 юли 2015г. – Носител на първа награда във фолклорен конкурс „Рожен“.

- Участие в много местни и общински мероприятия, където се представя на високо ниво.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов