Избрани Новини

Обучават синдикални лидери от Благоевград

Срещата се проведе в рамките на проект между КНСБ и швейцарският синдикат UNIA

Представители на ръководството на КНСБ и експерти от Конфедерацията проведоха среща със синдикалния актив от област Благоевград. Целта на срещата бе да допринесе за устойчивото социално-икономическо развитие на България чрез укрепване на капацитета и ролята на КНСБ на базата на партньорство и обмен на добри практики и знания между българските и швейцарските синдикати на национално, регионално и браншово ниво.

Срещата се проведе в рамките на проект между КНСБ и швейцарският синдикат UNIA под мотото: „Синдикално сътрудничество за устойчиво социално-икономическо развитие”, и бе последната по предварително планираните и провели се в Русе, Бургас, Варна, Монтана и Пазарджик. Участие в нея взеха вицепрезидентът на КНСБ Пламен Нанков, председателят на РС на КНСБ-Благоевград Емануил Манолов, мениджърът на проекта Ина Атанасова, експертите Румяна Илиева и Тодор Капитанов и други.

Според вицепрезидента на КНСБ Пламен Нанков е важна комуникацията между председателя на синдикална организация и отделния член. Проблемите могат да бъдат решени на първо място  на масата на преговорите – очи в очи, категоричен бе Пламен Нанков. Също така той обърна внимание и на мотивацията за синдикално членство, като сподели, че Националната взаимоспомагателна каса на КНСБ е един от инструментите за привличане на нови синдикални членове.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов