Избрани Новини

Бойко Борисов ще съдейства при изграждането на газопровода Симитли-Разлог-Банско

Магистрала "Струма“ ще минава по трасе западно от Симитли

На откриването на републиканския път II-19 Садово – Гоце Делчев министър-председателят Бойко Борисов се ангажира със съдействие при изграждане на газовата връзка от Симитли през Разлог до Банско. Кметовете на трите общини ще положат максимални усилия за осъществяването на този важен проект, чрез който потребителите ще почустват по-голяма сигурност ще понижи цените и ще бъде полезен за околната среда, а жителите на населените места ще се радват през зимния отоплителен сезон  на въздух без смог. 

На откриването на рехабилитирания участък, който е с дължина 110 км., премиерът Бойко Борисов бе придружен от министъра на регионалното развитие Лиляна Павлова, ръководителя на  Агенция „Пътна инфраструктура“ Лазар Лазаров. Присъстваха още областният управител на област Благоевград Бисер Михайлов, Асим Адемов - зам.областен управител, кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев, кметът на Банско Георги Икономов и др. Изграждането на този път дава шанс за по-голямо икономическо развитие и улесняване придвижването на туристи от цяла България.

Магистрала „Струма“ ще минава по трасе западно от Симитли, стана ясно още на откриването, което скъсява допълнително времето на  пътуващите към Разлог, с. Баня и други курорти.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов