Избрани Новини

Концерт-спектакъл "Стани Нине!" организира ОДК- Благоевград

Благоевград Лайф

15-12-2015, 13:04

Снимка:

blgmun.com

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

14 лева вървят живите елхи в Благоевград

Ансамбъл "Пирин" представя уникален концерт

В концерта-спектакъл ще вземат участие около 200 деца от всички състави

По традиция всяка година в навечерието на най-светлия християнски празник- Рождество Христово, Обединен детски комплекс- Благоевград подготвя и представя пред родителите на децата и обществеността на Благоевград вълнуващи детски спектакли, съобщава БНР. Днес от 18.00 часа в ДТ „Н. Вапцаров” Обединен детски комплекс ще представи изключително вълнуващия и незабравим детски спектакъл „Стани Нине!”. Той ще създаде много настроение и ще впечатли зрителите с таланта на децата. По-важни акценти в концерт-спектакъла ще бъдат:

  • Коледари, Детско народно веселие, в очакване на Дядо Коледа, Дядо Коледа в гората, Дядо Коледапристига в града, Коледна молитва. 

В концерта-спектакъл ще вземат участие около 200 деца от всички състави към Обединен детски комплекс- Благоевград: ДЮТ „Щурчо”, Театралното студио, Детска вокална формация „Мая”, ДЮФА „Пиринска китка”, Школа за народно пеене и автентиен фолклор.

За доброто настроение на всички преди концерта ще се погрижат децата от Детско-юношеския духов оркестър към Обединен детски комплекс.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)