Избрани Новини

Деца от Сандански рисуваха картички благотворително

Ще се продават на Коледния базар, организиран от община Сандански

Днес в заседателната зала на Община Сандански малки и големи рисуваха коледни картички, които ще се продават благотворително на Коледния базар, организиран от община Сандански на 22.12.2015 г. на площада.

Инициативата за изработването на картичките е на книжарница „Фламенго” и под егидата на кмета на общината Кирил Котев. Всички деца, които бяха разделени на три групи, показаха изключителни майсторски техники за изработване на картичките и голям ентусиазъм.           Материалите за мероприятието бяха осигурени от фирма МВБ като представител на марката JOLLY за България.

В инициативата се включиха по няколко деца от всички предучилищни групи в детските градини и ученици от всички основни училища на територията на Сандански.

Работилничката за  картички  се провежда за първи път, но както организаторите, така и малките художници изказаха голямото си желание за всички празници да се събират, да рисуват заедно в подкрепа на нуждаещи се.

От книжарница „Фламенго” изказаха благодарност към кмета на община Сандански Кирил Котев за оказаното съдействие за провеждането на благородната кауза.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов