Избрани Новини

Над 3000 от Пиринско чакат смартфон от данъчните

Победителят ще бъде изтеглен на живо в предаването на БНТ "Денят започва с Георги Любенов“

НАП дава първата награда от лотарията с бележки в неделя. Близо 4 млн. касови бележки за 53 млн. лв. участват за награди.

На 20 декември (неделя) ще стане ясно кой е първият късметлия в лотарията на НАП и Министерството на финансите  с касови бележки. Победителят ще бъде изтеглен на живо в предаването на БНТ „Денят започва с Георги Любенов“. Спечелилият ще се сдобие с нов модерен смарт телефон с четири-ядрен процесор, 2 СИМ-карти, 5,3 инча HD дисплей със 180-градуса зрителен ъгъл. До края на играта НАП ще раздаде общо 65 награди. Всяка седмица ще се връчва по един смарт телефон, всеки месец – 40 инчов смарт 3Д телевизор, а голямата награда - лек автомобил, ще бъде изтеглена по Коледа догодина.

До момента сайтът на играта www.kasovbon.bg е посетен близо 6 млн. пъти, регистрирани са близо 4 млн. касови бележки на обща стойност 53 млн. лв.

В област Благоевград активните потребители на сайта са над 3100, те са регистрирали в играта повече от 134 000 касови бележки на обща стойност над 2 млн. лева.

Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г., включително. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на лотарията www.kasovbon.bg, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700.

От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов