Избрани Новини

"Мисия без граници“ донесе послания за добро и мир в Симитли

За всеки в публиката имаше подарък – диск с музиката, която бе изпълнявана на концерта

С Рождественски концерт в навечерието на тихата и свята нощ фондация „Мисия без граници“ в Симитли докосна сърцата на местните.

Традиционният  концерт напълни киносалона  на читалището с послания за добро и мир на земята. „Нека не само в рождественската нощ, не само по празници това да бъде нашият начин на живот, нека помагаме на другите, нека бъдем по-добри, защото всеки един от нас може да прави добро, стига да го пожелае”, така започнаха младите и талантливи хора от „Мисия без граници” своя концерт. Най-малките пяха рождественски песни и  разказаха историята за доброто и вярата в Христос със сценка. Как милосърдието и помощта на непознат е богоугодно дело и как той ни възнаграждава за добрината, която правим, показаха малчуганите на сцената.

Милото тържество накара публиката да приглася на талантливите певици на сцената. С бурни аплодисменти всички присъстващи благодариха на фондацията за двучасовото пренасяне до доброто и святото.
За всеки в публиката имаше подарък – диск с музиката, която бе изпълнявана на концерта, с пожелание да бъдем по-добри, да правим добрини не само в навечерието на празниците.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)