Избрани Новини

Концерт "Коледни вълшебства" изнесоха в Разлог

Организиран бе от ученици от СОУ "Братя Петър и Иван Каназиреви"

За четвърта поредна година, в Многофункционалната зала на читалището, Разложката гимназия показа с гордост своите таланти в празничния концерт „Коледни вълшебства“. Възпитаниците на СОУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“ представиха пред учители, родители, приятели, че са истински настоящи и бъдещи таланти в областта на музикалното, танцовото и театрално изкуство.

Бурни аплодисменти получиха сред своите изпълнения малките певици Елица Иванова и Дани Крънчева, прекрасни бяха изявите и на по-големите Александра Бучкова, Милка Стефанова, Елина Терзиева, Мария Лазарова както и групите от 8, 10 и 11 клас. Блестящите изпълнения на даровитите музиканти Александър Толин – тамбура, Никола Пръчков – акордеон, Кристиян Иванов – цигулка, Петър Копанаров – флейта, Силви Мехомийска и Лилия Сланчева – пиано, развълнуваха зрителите в  препълнената зала.

Коледните и народните танци зарадваха аудиторията и допринесоха за предколедното настроение на всички. В

одещи на концерта бяха учениците от 7 "б" клас- Анита, Мария, Христо, Йоана, Марти, Цветина, Мария, Адам и Габриела, които се бяха погрижили да приветстват участници и зрители с топли думи и пожелания от сърце.

С много песни и танци децата си пожелаха здравето, успехът и усмивките да бъдат техен постоянен спътник през следващата година. Концертът беше организиран благодарение на преподавателя по музика Красимир Драгунин и Росица Тумбева – учител по биология, както и с помощта на класни ръководители и родители. 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)