Избрани Новини

Дядо Коледа пристига в Благоевградския театър

Ще има коледни работилници

Драматичен театър „Н.Вапцаров” - Благоевград кани всички деца и родители да прекарат цял ден в театъра. Програмата „Дядо Коледа в Театъра”, която се подготвя днес съвместно с Обединен детски комплекс – Благоевград,  ще бъде подарък за децата на Благоевград.

 Тя ще включва работилници „Дядо Коледа”, коледно представление на деца от Детско-юношески театър "Щурчо" с ръководител Юлия Дживджорска и други изненади, а в края на деня децата ще имат възможност да гледат новото заглавие в афиша на благоевградски театър „Приказка за снежинката със синьото носле”. Сценичният вариант е на Мирослав Стоилов, а Жанет Керанова, чиято е постановката, за пореден път доказа правилния си подход към детското око. Както сама тя самата често казва – „В представленията за деца се играе като за възрастни, но по- хубаво …”

Лили Сучева, която е новото лице в трупата на благоевградски театър, и Илия Павлевчев разказват за преживяванията на една снежинка, която търси приятел преди Коледа. Тя се среща с Вълка, Лисицата, Вятъра, Мечо и едно малко момченце …

На финала на представлението ще се срещнат с Дядо Коледа. Той пристига в театъра, за да поздрави всички малки приятели и да раздаде подаръци. Заедно с него ще се танцува и ще се пеят песни.  

ПРОГРАМА: 22.12.15г. /вторник/

11:00ч. – 12:30ч. - работилница „Дядо Коледа”

16:00ч. – 17:15ч. - „КОЛЕДАРИ – представление на деца от Детско-юношески театър "Щурчо", с ръководител Юлия Дживджорска и  работилница „Дядо Коледа”

17:30ч. - „ПРИКАЗКА ЗА СНЕЖИНКАТА СЪС СИНЬОТО НОСЛЕ” – коледно представление на ДТ „Н.Вапцаров” – Благоевград

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)