Избрани Новини

Шофьори паркират масово на пешеходните пътеки в Гоце Делчев

Това не прави впечатение никому, включително и на полицаи

Гневни читатели са изпратили снимки на джип, паркиран на пешеходна пътека в най-натоварената част на града, а именно районът на автогарата и общинския пазар, съобщава infomreja.bg. Ето какво пишат: "Това бе повече от наглост. Безкрайно съм възмутен, не знам на кой бе този джип  и не ме интересува, но съм убеден че или на шофьора явно му е гарантиран полицейски комфорт, или пък контролът на отговорните институции е занижен.

Освен че направих снимки на паркирания на пешеходната пътека джип, които ви изпращам с молба за публикуване, се въоръжих и с търпение като реших да чакам дали на преминаващи от там полицаи и служители ще им направи впечатление. Хората и най-вече децата пресичат улицата не през пешеходната пътека, а между движещите се по платното на улицата превозни средства. Реших да чакам и кога въпросният шофьор ще дойде  да си прибере  от пешеходната пътека возилото. Това стана след повече от половин час. Водачът дойде и гледайки околните надменно и нагло, запали джипа и си тръгна. А  през този половин час можеше да се случи най -лошото с дете или възрастен човек".

Тази гледка бе запаметена в десетки телефони на пешеходци, които повече от половин час възпрепятстваха потока от автомобили на платното за движение, опитвайки се да се доберат живи и здрави до отсрещния тротоар.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов