Избрани Новини

35 пожара горяха по празниците в Пиринско

С преки материални щети са възникнали 15 пожара

е35 пожара са гасили огнеборците по празниците в Пиринско. С преки материални щети са възникнали 15 пожара.

Сигнал за пожар е получен на ул.”Менча Кърничева” в Благоевград. Погасен от екип на РСПБЗН-Благоевград. Изгорели са около 120 кв.м. покривна конструкция и покъщнина на тавана. Причината е в процес на установяване.

Горя и дърводелски цех в с.Дъбрава. Изгорели са около 400 кв.м. покривна конструкция и оборудване на цеха. Причината е печка на твърдо гориво.

Ел. табло е горяло на ул.”Пирин” в Банско. Погасен от екип на РСПБЗН-Банско. Щетите са опушени стени, ел.табло и предпазители. Причината е късо съединение.

Сигнал за пожар е получен в къща в с.Камена, общ.Петрич. Погасен от екип на РСПБЗН-Петрич. Изгорели са прозорец, покъщнина и са опушени стените. При инцидента е пострадал 63-годишен мъж, който получил изгаряния по корема, подмишницата и таза.

Мазе на ул.”Янко Забунов” и трафопост на ул.”Липа” са горели в Благоевград.

Покривна конструкция е изгоряла и при пожар в къща на ул.”Хайдушка чешма” в Разлог.

Сигнал за пожар е получен в помещение в къща на ул.”Цар Иван Асен” в Гоце Делчев. Погасен от екип на РСПБЗН-Гоце Делчев. Изгоряла е дървена обшивка.

Пластмасови контейнери за смет са горели на площад „Македония”, на ул.”Антон Страшимиров в Благоевград и на ул.”Башлиица” в Сандански. Причината е небрежност при боравене с открит огън.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов