Избрани Новини

Ученици от Гоце Делчев спечелиха призови места в конкурса "Нарисувай ми слънце”

Той е организиран от Сдружение за български семейни ценности, традиции и култура "Българче"

В Международния ден на думата "Благодаря" добрите новини буквално заваляха в Гоце Делчев, съобщи infomreja.bg.

След вестта, че община Гоце Делчев за 2015 година е с положителен прираст на населението, което не се бе случвало от 15 години насам, дойде и добрата новина, че трима ученици от Първо ОУ "Св. св. Кирил и Методий" са спечелили призовите места в конкурса за литературно творчество "Нарисувай ми слънце", организиран от Сдружение за български семейни ценности, традиции и култура "Българче".

На първо място в престижния конкурс е класирана второкласничката Христина Дерекова, на второ - Елена Лиманова от 4 "б" клас и на трето място - четвъртокластникът Евангелос-Николаос Пападополу.

Днес своите награди получиха и близначките Вергиния и Виктория Спасови от конкурса "Културното и природното наследство на България - да помислим днес за нашето утре". Конкурсът бе организиран от Дипломатическия институт при Министерството на външните работи и Националната комисия на ЮНЕСКО, откъдето бяха излъчени и победителите.

Днес в Първо ОУ в Гоце Делчев бяха проведени и съвместни инициативи с учители и ученици по повод Международния ден на прекрасната дума „Благодаря”.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов