Избрани Новини

Арестуваха "Кинг-Конг"за серия нападения над жени в Благоевград

Богомил Стоянов от гоцеделчевските села нападал, за да изкарва пари

Двуметров здравеняк, бивш баскетболист бе арестуван днес и обвинен за дръзкия грабеж на жена, продавачка в Лафка в Благоевград, информира struma.com. Богомил Стоянов от гоцеделчевски села се подвизавал в областния център при роднини и се изхранвал с нападения.

"Прилича на "Кинг-Конг", ужасно висок, здрав и силен, само като ме хвана за ръката, направо помислих, че я счупи, такава сила", по този начин нападнатата и ограбена завчера продавачка в центъра на града описа нападателя си. Около 21 часа продавачката бе ударена на работното си място и със сила и заплахи неизвестен мъж открадна оборота и. В момента полицията работи с арестанта, предполага се, че той е и грабителят на момичето от алеята за Бачиново, за което съобщихме.

Завчера по време на разходка 21-годишна студентка бе повалена на земята само с един удар и ограбена. Нападателят и взе чанта с 13 лева и мобилен телефон, но хората, които ежедневно се разхождат по алеята, изпаднаха в паника. Работата по случаите на нападения в Благоевград продължава. Отлична е работата на криминалистите в областния център, тъй като двата грабежа,  станали през броени часове, създадоха масова психоза.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов