Избрани Новини

МГЕРБ-Благоевград поздравява евродепутата Новаков

Номинацията на Андрей Новаков от „Форбс“ е доказателство за развитието, което ГЕРБ дава на младите хора

МГЕРБ-Благоевград поздравява българския евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков за отличаването му като един от най-успешните млади политици в Европа от престижното международното списание „Форбс“. Това е поредното доказателство за развитието, което ГЕРБ предоставя на младите хора, които се реализират като успешни ръководители на структури, общински съветници, кметове на кметства, кметове на общини, депутати и евродепутати.

Андрей Новаков е част от младежката структура на политическа партия ГЕРБ в Благоевград още от самото ѝ създаване. Горди сме, че той започна своята политическа дейност като член именно от МГЕРБ-Благоевград. Новаков е демонстрирал многократно своите качества в упоритата си работа като активен член и областен координатор на организацията в Благоевград. Винаги е бил деен в политически дебати и е инициирал огромен брой инициативи, които Младежи ГЕРБ-Благоевград реализираха през последните години. С взаимни усилия МГЕРБ създаде стабилна и устойчива среда, в която всеки млад човек, пожелал да бъде част от политическия живот на страната, може да се развива и да върви по пътя на големите и успешни политици.

"Ние, от МГЕРБ - Благоевград, поздравяваме Андрей и му пожелаваме да покорява все повече престижни класации", казват още от организацията.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов