Избрани Новини

"Двубой" зарадва благоевгрдската публика с актьорска игра като динамит

Благоевград Лайф

28-01-2016, 22:02

Снимка:

ДТ"Проф. Енчо Халачев"

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Класиката "Двубой" ще се играе в Благоевград

Тази вечер е премиерата на "Двубой“ на ДТ "Проф. Енчо Халачев“

Тази вечер беше премиерата на класиката на Иван Вазов

С вечния „Двубой“ на Вазов Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“ стартира новата 2016 година. Тази вечер бе премиерата на класическата пиеса. В ролите публиката видя Цветан Николов от театър „Сълза и смях“- актьор, тръгнал от трупата към Младежкия дом в областния град преди години, Иван Иванов, Пролет Трифонова и Бранимир Митов.

Благоевградският младежки театър е създаден преди 6 години от режисьора Бранимир Митов, а от миналата година в памет на проф. Енчо Халачев театърът носи неговото име.

Премиерата на "Двубой" бе посрещната и изпратена с много аплодисменти и възгласи "Браво". Артистите играха с настроение и както винаги - всеотдайно и от сърце. Естествено, публиката веднага оцени това и реагира подобаващо. На финала бяха изпратени с бурни ръкопмяскания и много цветя. Цветя с поздрав за трупата бяха изпратени и от кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов.

Както обеща преди премиерата режисьорът Б.Митов, "Има много смях, танци и музика, самият аз играя една от ролите. Самото представление е динамит и мога да се похваля, че вече са откупени пет представления. Веднага започваме турнетата след двата премиерни спектакъла в Благоевград".

Представлението наистина е динамит. Един час добра актьорска игра, танци, настроение и вечният текст на Вазов, поднесен съвременно и с любов от актьорския състав.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов