Избрани Новини

Откриха майката, която роди сама и кри бебето си

Социалните служби отидоха при момичето и направиха проверка в дома й

Социалните служби в Петрич откриха 19-годишната майка, която роди и сама бебето си преди около месец. Службите отидоха при момичето и направиха проверка в дома й вчера, съобщава struma.com.

Проверката на социалните установила, че майката и бебето са добре. В периода на раждането 19-годишната Надя от петричко село изпаднала в тежка депресия и скрила бебето си, без да казва на никого. Едва месец по-късно тя потърсила помощ при местна гинеколожка, която я упътила как да започне постъпки за легализиране на бебето.

Случаят вече е в съда и се очаква неговото решение и издаване на акт за раждане на детенцето. Историята на Надя ни разтърси. Забременяла от първата си любов, тя разбира, че носи бебе в 5-тия месец от бременността, съобщила на бащата, който избягал далеч от нея и я изоставил сама. Тя обаче не махнала детето, не го изоставила, поболяла се от мъка, изродила го сама и го обгрижвала сама тайно.

Днес детенцето расте под грижите на баба си, която в момента на раждането е била в чужбина, както ви съобщихме, наддало е 700 грама, а майката Надя излиза от шока и срама и вече е в по-добро здравословно състояние. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов