Избрани Новини

Шефовете на "Марек" чистиха снега преди мача с "Пирин" Разлог (Снимки)

Без част от опитните си играчи "Марек" загуби и пропусна куп положения

Цялото спортно техническо ръководство на ФК "Марек" 1915 се включи преди няколко дни в почистването на снега от игрището с изкуствено покритие на стадион "Бончук" и площите около него. Шефовете на клуба заедно със служителите от стадиона почистиха игрището, за да могат и там да се провеждат тренировъчни занимания. Днес "Марек" игра втората си контрола тази зима срещу "Пирин" Разлог, който победи с минималното 1:0, като единствения гол падна в 18-та минута след бърза контра на домакините.

Преди това Димитър Владимиров от "Марек" уцели и страничната греда. През второто полувреме Петър Янкулски също от около 20-метра изпрати топката в напречната греда, а също така на два пъти пропусна изгодни положения.

За "Марек" не играха Димитър Чечев, който е с травма на глезена, Росен Йорданов и Златко Богоев, които също са с леки контузии, както и Асен Васев, който все още не е в добра форма.

Старши треньорът Борис Кръстев заяви, че неговият тим не е отстъпвал физически на отбор от Б-група, което на този етап от подготовката е важно.

"Разполагаме с едно ядро от около 15 футболисти, днес отново играха и момчета от юношите и показаха старание. Доволен съм въпреки загубата.", коментира Кръстев. 

Следващата контрола е в събота на 06.02.2016 година от 14:00 часа на стадион "Бончук" срещу "Рилски спортист", съобщи zadupnitsa.com.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов