Избрани Новини

Нов фитнес за спортистите на ОФК „Пирин”

Спорт

05-02-2016, 08:00

Снимка:

Община Благоевград

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Пирин“ ще играе и с ЦСКА в Турция

"Пирин" се размина с контрола с ЦСКА

Поетът на "Пирин“

Намира се в сградата на стадион "Христо Ботев”

Община Благоевград осигури нов фитнес за възстановяване на спортистите от ОФК „Пирин”. Той се намира в сградата на стадион „Христо Ботев”. За целта изцяло е обновена стая на първия етаж, на която е подменен подът, на стените е поставена ламперия, сменена е дограмата и е направена изолация на помещението. Сложени са и специални гумени протектори, характерни за фитнес зали. Помещението ще бъде оборудвано с необходимите уреди за бързо възстановяване след контузии на футболистите.

Работата на общинското ръководство и звено „Спортни имоти” за облагородяването на спортните терени, сградния фонд и поддържането на съоръженията продължава. Частично е ремонтирано осветлението на зала „Скаптопара”. Предстои през пролетта да започне да функционира и вторият терен в село Рилци, който бе пригоден за професионален футбол и тренировки на футболни отбори. Планиран е и ремонт на покривите на Спортен комплекс „Пирин” и стадион „Христо Ботев” в частите, в които е необходимо.

Това са поредните стъпки от страна на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов и екипа му за развитие на спорта в общината.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов