Избрани Новини

Ремонтират детски градини в Разложко

Мисия Разлог

05-02-2016, 09:00

Снимка:

Община Разлог

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ученици от Македония гостуват на разложки деца

На Бабино хоро в Разлог (галерия)

Това е по проектно предложение "Да запазим децата - те са нашето бъдеще“

Стартира „Да запазим децата - те са нашето бъдеще“ - проектно предложение на ОДЗ „Радост“, Разлог и ДГ „Гоце Делчев“ - Община Пробищип, Македония Проектното предложение е по Програма за трансгранично сътрудничество Интеррег-ИПП България - Македония 2014-2020. Със стартирането на проекта се цели извършването на ремонтни работи в три детски градини-две в Пробищип и детска ясла и ДГ „Снежанка“ в с. Баня.

 

От българска страна чрез ремонтните дейности ще бъде направена топлоизолация на външните стени на детското учебно заведение в с. Баня, радиаторите ще бъдат подменени, а баните и тоалетните ремонтирани. „След ремонтирането на спалните помещения и помещенията за игра, се насочваме към подобряване на енергийната ефективност на баните и тоалетните в детската ясла и градина, с което да се подобрят цялостно условията в сградата“, сподели инж. Красимир Герчев, кмет на Община Разлог.

 

Проектното предложение е по Приоритетна ос 1 за опазване на околната среда и устойчиво използване на природните ресурси в трансграничния район.  

 

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов