Избрани Новини

Отново стана катастрофа на Кресненското дефиле

ПТП-то е между лек автомобил и бус

Катастрофа затрудняваше допреди минути движението през Кресненското дефиле. По неофициална информация ПТП-то между лек автомобил и бус е станало около 11 часа днес.

В следствие на удара лекият автомобил е изхвърчал в реката. По първоначална информация няма тежко пострадали.

До катастрофата се стига, след като срещу микробус „Мерцедес” със софийска регистрация, движещ се в посока Симитли-Кресна, на ляв завой изскача ТИР с полска регистрация. За да избегне челния удар, микробусът отбива вдясно и се удря в ската, след което се преобръща на лявата си странична част. Зад „Мерцедес”-а се движил „Опел” Астра, който, за да не се блъсне в буса, къса мантинелата и пада от няколко метра в коритото на река Струма. С него са пътували двама младежи на 20 и 24 години, които не са сериозно пострадали. Имат леки наранявания на главата и не са пожелали да бъдат прегледани в болнично заведение, пише БГНЕС.

В микробуса пътуват двама души, които също са невредими. На мястото на инцидента са пристигнали две пожарни и две линейки. В 11.45 ч. микробусът бе дръпнат от пожарната и върнат на гумите си. Движението е възстановено и в двете ленти.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)