Избрани Новини

Как вашият покрив може да плаща сметките ви за електричество

В Благоевград организират информационен семинар и дискусия по темата

Сдружение „СЪЮЗ НА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ЕКОЛОГИЧНА ЕНЕРГИЯ – BG” (СПЕЕ – BG) организира информационен семинар и дискусия на тема „Как вашият покрив може да плаща сметките ви за електричество“. Семинарът се организира като част от дейностите по проект „Децентрализираното производство на енергия от малки фотоволтаични централи – достъпна и изгодна перспектива”, който се изпълнява от СПЕЕ – BG с финансовата подкрепа на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия Механизъм на ЕИП 2009 - 2014г.

В допълнение към интересните теми, свързани с развитието на децентрализираното производство на енергия от възобновяеми енергийни източници и тяхното приложение в домакинствата и бизнеса, експерти по темата ще предоставят безплатна информация и консултации на участниците. На присъстващите ще бъде предоставен и изготвеният в рамките на проекта Практически наръчник „Малки покривни фотоволтаични системи“.

Събитието ще се проведе на 11 февруари 2016 г. (четвъртък) от 15:00 ч. в конферентната зала на хотел „Монте Кристо“ в Благоевград. Семинарът е безплатен за участниците.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов